2016-11-03

Szolgáltatásaink

Megrendelőinknek

Tűzijátékok

Tűzijáték szolgáltatásaink minden rendezvényen helyt állnak, legyen szó egy lakodalomról vagy egy több tízezer fős tömnegrendezvényről.

Tűzijáték betűk

Első alkalommal 2016 augusztus 20-án a szegedi rakparton láthatta a Magyar közönség a tűzijáték effektekből kilőtt “SZEGED” feliratot. Ezentúl az országban elsőként a Pyro Maxx Kft.-től megrendelheti a tűzijáték betűket, feliratokat!

Speciális effekt

Színpadi és filmes effektjeink teljes skálája biztosítja, hogy minden elképzelése maradéktelanul megvalósuljon.

Vizuális effekt

Legyen szó videó és/vagy lézer mappingról vagy egy grandiózus lézer show-ról, ránk számíthat!

Szakmai Partnereinknek

Fire Maxx

AFire Maxx tűzijáték indító rendszerek 100%-ban Magyar fejleszésű és gyártású berendezések, melyek már 1996 óta bizonyítanak évről évre. A rendszer kialakításánál figyelembe vettük többek között azokat az extrém körülményeket, melyekben helyt kell állnia rendszereinknek, valamint pirotechnikusokként terveztük pirotechnikusoknak.

Pyro Rent

Mi a Pyro Maxx-nál annak érdekében, hogy minden megrendelői igényt ki tudjunk elégíteni, nagy eszközparkkal rendelkezünk. Annak érdekében, hogy partnereink is meg tudjanak felelni az egyre növekvő piaci igényeknek, lehetőséget biztosítunk ezközparkunk bérlésére.

Fireworks Design

Szakembereink évente több tucat zenés Pyro Maxx Tűzijáték Show-t terveznek meg és üzemeltetnek nagy sikerrel. Amennyiben megrendelést kap egy zenére komponált show elkészítésére, de nem térülne meg beruházása (ha maga tervezné meg a műsort) úgy mi megtervezzük Ön helyett a teljes koreográfiát, sőt, amennyiben szeretné, még a technikai hátteret is biztosítjuk!