Gyakran Ismételt Kérdések:


Mit jelent az élmény index?

Az élmény index a Pyro Maxx Kft. által megalkotott mértékegység, mellyel könnyedén összehasonlíthatjuk egy tűzijáték várható hatását a közönségre. Minél magasabb a fei értéke annál nagyobb és intenzívebb a látvány, hatásosabb a tűzijáték.

Hogyan számíthatom ki a fei (Fireworks Experience Index) értéket?

Az élmény indexet könnyaen kiszámolhatja! Minden komoly tűzijáték ajánlatban szerepel a tűzijátékban felhasznált tűzijáték termékek csőátmérője és mennyisége/lövésszáma, Ezen adat segítségével így zámolhatjuk ki: eps x a fehasznált temékek kaliberének súlyozott átlaga mm-ben

Mit jelent az effekt sűrűség?

Az effektsűrűség (eps) az a Pyro Maxx Kft. által megalkotott mértékegység, amely a leginkább meghatározza egy tűzijáték milyenségét. Mindenki láthatott már olyan “foghíjas” tűzijátékot, ahol az égen megjelenő effektek között az üres égboltot kellett néznie a közönségnek. Az iménti példa esetében az effekt sűrűség maximum 1 eps. Az, hogy a Pyro Maxx Tűzijátékok esetében ez legalább 1,5 eps, azt jelenti, hogy a tűzijáték folyamatos és dús.

Hogyan számíthatom ki az efs (Effects Per Second) értéket?

Az effet sűrűséget könnyaen kiszámolhatja! Minden komoly tűzijáték ajánlatban szerepel a tűzijáték időtartama és az égen megjelenő effektek száma. Ezt a két adatot behelyettesítve a következő képletbe megkapja az eps értéket. eps= effektek mennyisége (db) / tűzijáték időtertama (sec). Így már könnyedén összehasonlítható két tűzijáték ajánlat.

Mit foglal magában a teljeskörű ügyintézés?

A teljeskörű ügyintézés során kollégáink beszereznek minden eggedélyező- és szakhatósági engedélyt. Önnek csak a terület tulajdonosának hozzájárulását kell beszerezni vagy esetenként az érintett területek tulajdonosainak hozzájárulását. Ehhez biztosítjuk a szükséges formanyomtatványt.

Hogyan tudok ajánlatoto kérni?

Árajánlatot hagyományosan az elérhetőségeink bármelyikén kérhet ide kattintva, vagy használja ajánlatkérő formanyomtatványunkat, amit itt ér el!

Hogyan zajlik a megrendelés?

Amennyiben megkapta ajánlatunkat és kiválasztutta az Önnek leg megfelelőbbet mi elküldjük a szükséges adategyeztető formanyomtatványunkat, melyet ide kattintva ér el. Amint kitöltve visszajuttatta cégünkhöz a kitöltött formanyomtatványt, az abban szereplő adatok alapján elkészítjük a szolgáltatási szerződést, melyet e-mail-ben, postai úton vagy személyesen juttatunk el Önnek. A szerződésmintánkat ide kattintva töltheti le!

Milyen kedvezményeket vehetek igénybe?

Attól függően, hogy melyik széria iránt érdeklődik, az ajánlat utolsó oldalán találja a kedvezmények feltételeit  és a hozzájuk tartozó százalékos értéket. Ezek az alább felsorolt fizetési módokhoz vannak rendelve.

Miben különbözik egymástól a Party, a Pro és a Show széria?

 • A Party Series-t kizárólag magánszemélyek veheti igénybe, ezek kisebb tűzijátékok, melyeket kisebb vagy nagyobb családi és magán rendezvényekre, esküvőkre ajánlunk.
 • A Pro Series-t magán és jogi személyek is igénybe vehetik, megkötések nélkül. Ezekben az ajánlatokban közepes és nagyobb Pyro Maxx Tűzijátékok szerepelnek, melyek alkalmasak a falunapi rendezvényektől a városi rendezvényekig minden rangosabb alkalomra.
 • A Show Series-t kifejezetten a nagyobb tűzijátékok megrendelőinek alkottuk meg (pl.: Nagy vállalatok, Megyei jogú városok, országos rendezvények). Itt már beszélhetünk show-ról az ajánlatok szerves részét képezik olyan kiegészítők, mint a lámpa-, lézershow és a különböző installációk, vetítések vagy hangtechnikai rendszerek.

Kérek egy ajánlatot!

Mi az a bombetta telep?

A bombetta telep a kisebb tűzijátékok azon formálya, ahol több vetőcső vn egymáshoz illesztve és egy gyújtással az ezekben a vetőcsövekben elhelyezett pirotechnikai töltetek egymás után hagyjál el a telepet. Ilyen termékeket régóta használ a szakma kisebb tűzijátékokban önállóan (Party Seriese) vagy nagyobb tűzijátékokban aláfestésként (Pro- és Show Series). Az effekt magassága ezen termékeknek 15-50 m és 20-50 mm-es csőátmérővel rendelkeznek

Mi az a tűzijáték bomba?

Azok a nagy és látványos effektek, amiket egyesével kell vetőcsövekbe tölteni és a közepes és nagy tűzijátékok gerincét adják. Ezek sokkal változatosabb formákban és színekben érhetőek el, mint a bombetta telepek és a látványok is nagyságrendekkel nagyobb. Jellemzően 50-150 mm-es átmérőben használjuk őket tűzijátékaink soránés 60-250 m magasra szállnak. Az ennél nagyobb tűzijáték bombákat már óriásbombáknak hívjuk (200 – 1 200 mm-ig).

Mik a lehetséges fizetési módok?

 • Készpénz fizetés a szerződéskötéskor.
 • Bankkártyás fizetés a szerződéskötéskor (bankkártya terminál segítségével).
 • Átutalás a szerződéskötéskor.
 • Készpénz fizetés a helyszínen a telepítés megkezdése előtt.
 • Bankkártyás fizetés a helyszínen a telepítés megkezdése előtt (bankkártya terminál segítségével).
 • Készpénzfizetés a tűzijáték befejezése után a helyszínen.
 • Bankkártyás fizetés a tűzijáték befejezése után a helyszínen (bankkártya terminál segítségével).
 • Halasztott fizetés a tűzijáték befejezését követő 8. napig.